Jump to content
The Dark Mod Forums
Sign in to follow this  
modetwo

Forums upgraded to the latest (and greatest) IPB Board version!

Recommended Posts

Me too - it burrrrns my taffing eyes. How can a honest thief operate this way? :ph34r:

 

OTOH, nice job!

  • Like 1

Come the time of peril, did the ground gape, and did the dead rest unquiet 'gainst us. Our bands of iron and hammers of stone prevailed not, and some did doubt the Builder's plan. But the seals held strong, and the few did triumph, and the doubters were lain into the foundations of the new sanctum. -- Collected letters of the Smith-in-Exile, Civitas Approved

Share this post


Link to post
Share on other sites

How do I hide avatars now? I can't find it.

 

How do I disable "Recent Topics" I can't find that either now.

 

How do I get anything to paste anywhere except right at the start of the post?

 

How do I stop the linefeed between paragraphs disappearing?

 

How do I get rid of the Fast to Slow thing. I've seen that on other forums and asked on a couple including the Opera forums but nobody seems to no.

 

FastestFasterFastMediumSlowSlowerSlowest FastestFasterFastMediumSlowSlowerSlowest

 

How do I stop the cursor disappearing of the edge of the panel?

 

How do I stop banging my head against this wall? FastestFasterFastMediumSlowSlowerSlowest

Share this post


Link to post
Share on other sites

I experiencenced a big bug on login (changing the subdomain Firefox lost the connection to the old saved password): i was not able to recover my password because the captcha code it's not loaded correctly (it prints "bad referrer" or something like this). I think that if there is any other member of the community with the same problem, he cannot login and also cannot send messages to the admin (members e-mail are not visibile if you are not registred).

 

I had this problem too, in FireFox as well as Opera.

Luckily i still had access to my old PC with them old eMails from an earlier "Forgot Password" attempt.

 

Since bots have largely cracked reCaptcha by now, maybe it would be a good idea to use a simple custom "Question" that people have to answer to prove they're no bots, or something similar. I've never used IP Board so no idea about the existing options.

 

Otherwise, this new forum looks very spiffy :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since bots have largely cracked reCaptcha by now, maybe it would be a good idea to use a simple custom "Question" that people have to answer to prove they're no bots, or something similar

 

I have already added such a question (simple math).

 

@Fidcal: Did you check the Help-section?


~m2

Share this post


Link to post
Share on other sites

i dont like new design

old was way better

I hate changes ! oh and it takes forever to load

 

You obviously can't read can you, work in progress, and yes it will change eventually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Keep in-touch, in-incognito, avoiding the ball and chain huh...

 

that...

 

And I can actually reply to PM's when I'm viewing the site so I don't look like a rude asshole who snubs people all the time ... LoL


Please visit TDM's IndieDB site and help promote the mod:

 

http://www.indiedb.com/mods/the-dark-mod

 

(Yeah, shameless promotion... but traffic is traffic folks...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh boy, ncie upgrade, but my eyes still burn....hopefully we get a dark skin soon or I need to add a custom CSS :)

 

PS: I don't think the new forum is an improvement speed-wise:

 

Exec. Time: 3.6280 Load: 1.62

 

System load goes from 0.8 to 1.6 for me, and the execution times are 3.x to 5.x seconds. Hopefully this can be tuned somehow...


"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." -- George Bernard Shaw (1856 - 1950)

 

"Remember: If the game lets you do it, it's not cheating." -- Xarax

Share this post


Link to post
Share on other sites

does anyone know where the 'marks forums read' button is..?

 

Seems the little icon before a forum does this. At least the text popup suggests so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The one that looks like speech-bubbles in front of every subforum.

You should see them when surfing to forums.thedarkmod.com or using the breadcrumb navigation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

does anyone know where the 'marks forums read' button is..?

 

Use the 'Mark Community Read' at the bottom of all pages.


~m2

Share this post


Link to post
Share on other sites

System load goes from 0.8 to 1.6 for me, and the execution times are 3.x to 5.x seconds. Hopefully this can be tuned somehow...

 

I'm still tuning php, mysql and httpd for best performance.


~m2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still tuning php, mysql and httpd for best performance.

 

I feel your pain - neither PHP nor MySQL are know for speed :) Maybe you can install Memcached?


"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." -- George Bernard Shaw (1856 - 1950)

 

"Remember: If the game lets you do it, it's not cheating." -- Xarax

Share this post


Link to post
Share on other sites

that...

 

And I can actually reply to PM's when I'm viewing the site so I don't look like a rude asshole who snubs people all the time ... LoL

 

Don't worry you'll always be a rude asshole to me <3


I always assumed I'd taste like boot leather.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Load is way down, pages load much quicker. I tried looking into php caching software, but it isn't compatible with suPHP.

 

Anyway, I think we can live with this. :) - To me it seems to load pages 100-200% faster than the old forums (after server tweaking).


~m2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it is way faster loading pages then the old software thank you for the upgrade :)


I always assumed I'd taste like boot leather.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've registered a couple of test accounts and I cannot reproduce this. The reCAPTCHA worked fine in both instances. Maybe you have a bad referrer setting in your Firefox browser, reCAPTCHA needs the referrer to figure out which website the client visits from.

 

I re-tried today, same as yesterday:

 

post-3257-0-06792500-1319675471_thumb.png

 

I don't think it's a firefox problem because:

 

post-3257-0-99421900-1319675412_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...