Jump to content
The Dark Mod Forums
Sign in to follow this  
dmw88

lots of missing textures on models

Recommended Posts

When I go to insert models in darkradiant, I notice a lot of missing textures. For instance, when I try to insert a desk (deskq.lwo, scribe_desk.lwo, scribe_desk02.lwo, etc), there are missing textures all over the models (not every texture, but at least a handful on each model). Is this a problem specific to me? If I use the model, will it work ingame, or is there something I have to do to fix them?

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check that in game mode first. More complex materials aren't rendered properly in the editor, or there may be multiple materials and collision overlapping each other. If you don't see textures for all the models, the project/game path might be set up wrong.

Edited by Judith

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem once which seems to have been caused by something going wrong with the download. Ended up reporting dozens of missing textures in the 2.05 beta. I’d try redownloading.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've occasionally had that happen as a random bug, in which case restarting DR cured it.


Some things I'm repeatedly thinking about...

 

- louder scream when you're dying

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...