Jump to content


Photo

Darkradiant prefab preview does not load the shader. Why?

darkradiant

4 replies to this topic

#1 IronPig

IronPig

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 28 August 2017 - 04:52 AM

When I click on a prefab in the insert a prefab menu it shows it with a texture saying: Shader Not Found. Why? What Should I do?



#2 Obsttorte

Obsttorte

    Scripting guru, Mapper

  • Active Developer
  • PipPipPipPipPip
  • 5151 posts

Posted 28 August 2017 - 05:29 AM

Probably your setup is screwed.

 

See http://forums.thedar...lder-settings/

 

and http://forums.thedar...-editing-links/


FM's: Builder Roads, Old Habits, Old Habits Rebuild
WIP's: Several. Although after playing Thief 4 I really wanna make a city mission.
Mapping and Scripting: Apples and Peaches
Sculptris Models and Tutorials: Obsttortes Models
My wiki articles: Obstipedia
Let's Map TDM YouTube playlist: ObstlerTube
Texture Blending in DR: DR ASE Blend Exporter

End of shameless self promotion.

#3 Springheel

Springheel

    Creative Director (retired)

  • Admin
  • 36408 posts

Posted 28 August 2017 - 09:01 AM

Or the prefab could be broken or out of date, if it's only happening for a few.



#4 Bikerdude

Bikerdude

    Mod hero

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 18642 posts

Posted 28 August 2017 - 12:26 PM

When I click on a prefab in the insert a prefab menu it shows it with a texture saying: Shader Not Found. Why? What Should I do?

  • What OS are you using?
  • What version of DR and TDM are you using?
  • Got a screenshot of the prefab and the path..?


#5 IronPig

IronPig

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 28 August 2017 - 02:17 PM

I tried again but now everything is fine I don't know what happend?





Reply to this topic



  



Also tagged with one or more of these keywords: darkradiant

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users