Jump to content


Photo

Problems with tools in-game.

problem tool in-gmae

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Punisher X

Punisher X

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 March 2018 - 04:56 PM

Has anyone experienced the situation where you are playing the game and then you tap "T" for lockpick and you get nothing? What about loading a mission and then when you go to turn left or right with the mouse the view does not change? 

Does anyone have any troubleshooting tips of advice for me? 

Is there a way to reset all controls to "factory"?


Edited by Punisher X, 08 March 2018 - 02:19 AM.


#2 freyk

freyk

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 682 posts

Posted 08 March 2018 - 04:30 AM

To reset the controls, you have to remove file darkmod.cfg (but this reset all settings)

For the lockpick havent tested that.

and mouse capture problem doesnt appear not on my system.



#3 Punisher X

Punisher X

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 March 2018 - 01:54 PM

Thank you very much! 



#4 freyk

freyk

    Advanced Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 682 posts

Posted 08 March 2018 - 03:37 PM

I havent found a keyboard key for lockpicking, only "p" (standard setting) for cycling trough the lockpicks.

If you alt-tab does the game captures your mouse?


Edited by freyk, 08 March 2018 - 03:38 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: problem, tool, in-gmae

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users