Jump to content
The Dark Mod Forums

Search the Community

Showing results for tags 'version 2.05'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • News & Announcements
    • The Dark Mod
    • Fan Missions
    • Off-Topic
  • Feedback and Support
    • TDM Tech Support
    • DarkRadiant Feedback and Development
    • I want to Help
  • Editing and Design
    • TDM Editors Guild
    • Art Assets
    • Music & SFX

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Yesterday I installed 'The Dark Mod' version 2.05 on my computer. ('tdm_update.linux' worked great, but took FOREVER. The resultant 'thedarkmod.x86' file is 6.5 MB in size.) My issues: When starting the program (./thedarkmod.x86), I get great audio, but only a black screen (window).When running on full desktop mode (not in a window), both monitors go black.I can hear clicking when I move the (invisible) mouse pointer within the black screen. Unfortunately, the only way I found to get things back to 'normal' is to do a 'CTRL+ALT+BACKSPACE', since I cannot get the mouse pointer to my desktop (when running in window mode).I cannot see what errors I may have gotten when launching from the command line, because of having to re-start my session (see line above). My computer system: OS: Linux Mint 17.3 (64 bit) CPU: Intel Core i7-3610QM @ 2.30 GHz x 4 System RAM: 8 GB Video Controller: Intel 3rd Gen Core processor Video Card: AMD / ATI Heathrow PRO [Radeon HD 7850M/8850M] Video RAM Available: 2048 MB Displays: Laptop [1920 x 1080 (16:9)], Standalone monitor [1920 x 1080 (16:9)] Anyway, from searching the forum for possible things to do to get video, I changed the following lines in my Darkmod.cfg file: seta com_videoRam "2048" seta r_aspectRatio "1" seta r_fullscreen "0" seta r_customHeight "900" seta r_customWidth "1600" seta r_mode "-1" seta sys_videoRam "0" Still, I get the black screen (window). My Darkmod.log shows: Any thoughts on how to actually 'see' what is hiding inside the black screen (or window)?
×
×
  • Create New...