Jump to content
The Dark Mod Forums

launching DR gets unhanded exception


Recommended Posts

I just ran into the problem discussed in this older thread: http://forums.thedarkmod.com/topic/18562-dr-unhandled-exception/

 

I checked darkradiant.log and it said:

 

2019-03-13 14:19:54 (13600) XMLRegistry: Importing XML file: C:/Users/user/AppData/Roaming/DarkRadiant/filters.xml
2019-03-13 14:19:54 (13600) Unhandled Exception: Unable to load file: C:/Users/user/AppData/Roaming/DarkRadiant/filters.xml
I looked at filter.xml and it was an empty document (well, a bunch of spaces). I deleted it and then DR started up fine.
So all is well. Attached is the bad 'filters.xml' file, if anyone is interested. Seems like a pretty minor bug.

filters.xml

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yeah last I recall, the general thing I was told was to delete the DR temp folder in AppData and restart. Not sure what causes it myself but I think it's been a persistent (if primarily annoying) bug that's been around for a while.

Modeler galore & co-authors literally everything

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

I just started having this problem this morning. I tried to follow the steps above but I must be doing something wrong. Couldn't find Appdata/Roaming under users, nothing close. I found some xml files just under the normal darkmod/DR folder. I made a copy of them in a separate folder on my desktop if greebo would like a look at them. But deleting them out of the DR folder didn't fix anything next time I restarted.

Doing some digging on my machine the only files anywhere that resemble appdata/roaming are under Windows/WinSxS or something crazy, in the screen you can see they don't seem to relate at all. I feel like not even close here.

unhandled exception1.png

As my father used to say, "A grenade a day, keeps the enemy at bay!"

My one FM so far: Paying the Bills: 0 - Moving Day

Link to comment
Share on other sites

I can reproduce the crash on Linux using the corrupted filters.xml in the original post, so I can investigate the problem on Linux (which will hopefully fix it on Windows too, although it's not so easy for me to test that side of things).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recent Status Updates

    • jaxa

      Embracer Group is Buying Square Enix Montréal, Eidos, and Crystal Dynamics for “Only” 300 Million USD: https://wccftech.com/embracer-group-square-enix-montreal-eidos-crystal-dynamics/
      · 1 reply
    • duzenko

      Do we want fur in TDM? Like https://duzenko.github.io/webgl/
      · 6 replies
    • Epifire

      Sometimes life throws a curveball - other times it straight up tries to take you outta the game. Been one thing after another lately but I ain't goin without a fight!
      · 2 replies
    • duzenko

      My Uber rating (as a passenger) is 4.71. Is there still hope or should I just kill myself? What's yours?
      · 3 replies
    • kano

      Did I mention how absolutely grateful I am that TDM didn't get (and can never be) assimilated by a huge company like Microsoft, as is what happened to Minecraft?
      · 3 replies
×
×
  • Create New...