Jump to content
The Dark Mod Forums

What the hell is this?


Recommended Posts

That must be a missing model. As for getting rid of it, the easiest way would be to do a selection brush over that area and it should select it, or if that fails, then look in the console while in game to see if it says anything about a missing model, then write that down, and do a search in the editor through the entity list to find that model on one of the entities. Once you locate it, simply delete it.

Link to post
Share on other sites
shot00009nb3.th.gif

 

Nice ceiling!

|=-=------=-=|

happycheeze.deviantart.com

 

Moddb

 

Gamers Outreach, a nonprofit that uses videogames to raise money for chairty.

|=-=------=-=|

Link to post
Share on other sites

Today is the day the Easter Bunny doth dispense chocolate to all the good boys and girls of the world. Rejoice! :)

Link to post
Share on other sites
This black box error happened to me some places where I turned an entity into worldspawn.

 

That's probably what I did too because I was selecting a lot of things and reverting to worldspawn.

I always assumed I'd taste like boot leather.

 

Link to post
Share on other sites

Hm, it seems that this error was in earlier DarkRadiant versions as I thought. It has first been reported in the recent development version, but obviously the bug was there before.

 

I already fixed that in the development version, so expect that bug to be gone in the next 0.9.6 release. :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...