Jump to content
The Dark Mod Forums

Search the Community

Showing results for tags 'tdm2.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • News & Announcements
    • The Dark Mod
    • Fan Missions
    • Off-Topic
  • Feedback and Support
    • TDM Tech Support
    • DarkRadiant Feedback and Development
    • I want to Help
  • Editing and Design
    • TDM Editors Guild
    • Art Assets
    • Music & SFX

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello! First of all, you guys are awesome for bringing out a standalone TDM!! One "issue" that i observed during compilation of TDM2.0 source in VC2010 Ultimate on Windows 7 is that the DirectX SDK path is hardcoded as C:\Program Files (x86)\... which caused the the 'Engine' project build to fail, as my path was different. I had to go to 'engine.vcxproj', and manually replace all such paths for the source to compile. May i suggest that the path be taken from the environment variables (DXDSK_DIR or DIRECTX_SDK_HOME) instead?
  2. Dear All, I cannot start TDM 2.0, because it says: <code> root@JESSIE-K55VD:/home/ptoth/TheDarkMod# ./thedarkmod.x86 ./thedarkmod.x86: error while loading shared libraries: libXxf86vm.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory </code> I Googled the problem as much as I could: My params: ASUS K55VD 1, uname -a: 3.10-3-amd64 #1 SMP Debian 3.10.11-1 (2013-09-10) x86_64 GNU/Linux 2, TDM version: 2.0 3, I already installed libtxc-dxtn0 package from debian-multimedia repo (As Debian.org recommends) 4, I have the latest version from both libxxf86dga1 and libxxf86vm1 (devel packages are not installed) Thanks for any help from you! ptoth
×
×
  • Create New...