Jump to content
The Dark Mod Forums

Asmoda

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Asmoda

  • Rank
    Newbie
  1. Yay, I don't know why, but now it works. Here's a diff between my old .cfg and the one automatically created - http://pastebin.com/DUidmPRa. I don't know how it is different from the default darkmod.cfg (I suppose the number of speakers was initially set to 6 and when it recreated the .cfg file, it changed it to 2?), but it works. Thanks a lot
  2. (the screen went black for a few seconds and Dark Mod didn't actually started, just saying, because I don't know if that was supposed to happen) logmysound.txt: http://pastebin.com/XCDPQUxa
  3. "cat /proc/asound/cards" returns 0 [PCH ]: HDA-Intel - HDA Intel PCH HDA Intel PCH at 0xf7220000 irq 126 1 [NVidia ]: HDA-Intel - HDA NVidia HDA NVidia at 0xf7080000 irq 17
  4. I don't think I have a soundcard. How can I check it?
  5. Hi I've recently installed Dark Mod (downloaded tdm_update.linux, made it executable and ran it). Unfortunately, when I run the game, I get no sound. I tried several things, but none of them worked. I tried: running pasuspender ./thedarkmod.x86running ./thedarkmod.x86 +set s_alsa_pcm sysdefault:CARD=PCH after checking if there is a seta s_driver "best" line in Darkmod.cfgrunning pasuspender ./thedarkmod.x86 +set s_alsa_pcm sysdefault:CARD=PCHchanging seta s_alsa_pcm "surround51:CARD=PCH,DEV=0" to NVidia and DEV=0, 1 and 3., also to default and surround51 and stereochanged seta s_driver to "oss" and ran with aoss ./thedarkmod.x86setting seta s_driver to "best" and seta s_alsa_pcm to "default" and running "export PULSE_LATENCY_MSEC=60;./thedarkmod.x86setting seta s_driver to "alsa" and seta s_alsa_pcm to "sysdefault" or "front:CARD=PCH,DEV=0" or "front:CARD=NVidia,DEV=3" or "stereo:CARD=..." and "surround51:..." running ./thedarkmod.x86 or aoss ./thedarkmod.x86
×
×
  • Create New...