Jump to content
The Dark Mod Forums

Staffie

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Staffie

  1. Just a quick reply as its getting late and I need my beauty sleep. Some problems were self inflicted, probably down to permissions issues. Moved the darkmod folder to the user home directory and did an update. Able to install and run missions now. Downloadable mission list is now showing up. Sound working although crackly at times. Game still won't automatically restart though. 'A New Job' is very sluggish, but 'The Ravine' is a bit better. The warts 'n' all log file is 31mb, so haven't posted it (too big for pastebin also). I'll do a bit more testing then produce a shorter one. Thanks for the
  2. Thanks for replying. I was running darkmod.x86 on a 32bit OS (as I mentioned). Have tried the 64bit version on a 64bit OS and it is no different. I do need to set the screen resolution when running full-screen else it locks up. The Darkmod.cfg must be an older one I reverted to after playing with settings. With the correct resolution the main menu displays (on linux, but not XP), but I cannot install a mission. It doesn't crash, it just won't let me start a mission.
  3. Darkmod.cfg as requested. I have fiddled with it a bit, trying various things I found on the forum. Also deleted it, and started without one, but nothing has made a difference.
  4. Hello All, I'm not getting a lot of joy out of 2.0.6... Here are my system specs: Dell XPS M1330 Intel Core 2 Duo T7250 @ 2.0 ghz NVIDIA GeForce 8400M GS 2 gig of RAM I was using XP mainly for 2.0.5, and it ran without problem, as did the first testing releases of 2.0.6. This was on a XPS M1530, whch has since died, but the specs were the same apart from a larger screen. I have now tried 2.0.6 on XP Pro (32bit): just get a black screen but hear the main menu music. Tried it on linux (32 bit Void) and it does get to the menu. The included missions show but will not install. The game will not
×
×
  • Create New...