Jump to content
The Dark Mod Forums

goodtaffer

Member
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About goodtaffer

  • Rank
    Member
  1. holy moly thanks all you guys , r_useGLSL 0 WORKED its like turning on citys electricity
  2. windows 7 updated driver is 391.35 here is my dump TDM 2.06/32 #7400 (7400M) win-x86 May 16 2018 15:57:20 2294 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 Winsock Initialized Found interface: {5540C832-B701-4AEC-B0AC-9786CCD069B1} Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter #3 - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped Found interface: {6B342E17-4B02-47E0-B959-38EC80F830C8} Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.30) - 0.0.0.0 NULL netmask - skipped Found interface: {1BAA30DE-276A-4A26-A908-B8A900BC43D4} Qualcomm Atheros AR9002 WB-1NG Wireless Network Adapter - 1
  3. i have a acer 4830tg 2410m cpu 540m cpu 8g ram and samsung evo 256gb ssd tried reloadglslprograms there is shtloads of errors in my console look at this
  4. im saying i downloaded whole another copy (with a new cfg file) i tried every setting enhanced/lowest exp/ non exprimental nothing to do with settings may be its something with my system but cant figure out
  5. Holy crap this problem is driving me crazy downloaded whole another copy updated windows updated drivers deleted netframeworks reinstalled them nothing works ! look at this
  6. we talked in 2016 before in previus pages. everything is latest. switched windows 8.1 to windows 7 only for tdm its better now but after i stroll around its becaming black again. not happening on other missions and im getting far less crash than 8.1 now. if i were a millionaire i would set up a team for this and optimize shit out of this beautifull game acer 4830tg laptop with : i5-2410m nvidia 540m 8gb ram 256gb samsung evo ssd
  7. still cant play it. everything get black, models disappearing.
  8. i tried to play it again today and still cant even save 3-4 games. After 3. or 4. save it crashs.
  9. i deleted cfg file, updated all drivers you said , typed command nothing changed everything is same : getting all kinds of crahes, and this :
  10. my 540m is working man , but you know its bridged to intel hd3000 for everything, because standart structure of this type of laptops are like thsi you know. it doesnt matter you are using 540m or intel, the hdmi is on intel hd3000 and internal laptop screen LVDS connection is on hd3000 too. So if hd3000 has a problem it means 540m has a problem here is the file : darkmod.zip.txt
  11. Plus i dont know this can affect this but i had a hardware problem in past my acer 4830tg has a problem with hdmi output on windows 7-8 when i try dos command : devcon.exe restart PCI\VEN_8086&DEV_0116&SUBSYS_054F1025&REV_09\3&11583659&0&10 it works by this bat file but its not working normally and it took 1 year to realize this is a hardware damage problem not driver or software. So there can be something in my video bios, onboard intel hd3000 or somewhere something going wrong. here is the topic i writed there with hdmiproblem nick : http://www.sevenforums.com/
×
×
  • Create New...