Jump to content
The Dark Mod Forums

Disapearing entities in dark radiant


Zen3001
 Share

Recommended Posts

Just when I find a way arround one problem, darkradiant dicides to mess up.

I can't see any entities in the editor when I load a map, I can place new entities(func_statics, some props and player spawn) but when I save, close and reopen the map they're gone!

When I compile the map and play it everything just works in game but I can't see any in the editor.

I allready tried using the "unhide hidden" option. They're even all listed in the Entity List I found in the option and I see them selected in the editor when I select them from the entity list but they disapear again when I deselect them. Must be some other option I missed.

 

Here's some screenshots that may help you understanding the problem1q1SiDk.png

hvF3PEF.png

Edited by Zen3001
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recent Status Updates

    • peter_spy

      Deathloop – what a mess of a game. I'd love to see a post-mortem on it some day. I hope Arkane is doing okay though.
      · 15 replies
    • OrbWeaver

      I like house-cleaning and taking out the trash.
      · 1 reply
    • STiFU

      Be honest: Who of you have actually finished Cuphead? This game is freaking tough! It might even be harder than Sekiro. Dark Souls is a joke in comparison to Cuphead! :-D 
      · 8 replies
    • duzenko

      Please, can we finally group the missions by year in the game menu?
      · 6 replies
    • duzenko

      I vaguely recall someone recently complained about two-sided materials (curtains?) not getting lighting from both sides
      I just found a piece of code that's supposed to do just that
      Where was that discussed? (@nbohr1more?)
      · 9 replies
×
×
  • Create New...