Jump to content
The Dark Mod Forums
Sign in to follow this  
Jesps

Mouse Binding settings for Aux1 do not work

Recommended Posts

Hi,

 

If I change the setting "Edit" -> "Mouse Settings" -> "Camera View" -> "Paste Shader Natural" to SHIFT + AUX1, I cannot use the Paste Shader Natural functionality.

 

AUX1 is the button used for 'go back' in browsers. It works in other programs.

 

It seems to be the same issue for AUX2 ('go forward').

I also tried changing other MMB bindings to AUX1 (Pick Shader, Paste Shader Projected) with the result that they did not work.

Also tried with another mouse, with same result.

 

If I set it to something else, e.g. shift + right mouse button, it works as expected.

 

On Windows 10, 64 bit.

DarkRadiant 2.6.0 x64

 

 

post-2221-0-05849800-1529223371_thumb.jpg

Edited by Jesps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion LDAsh.

 

I have never heard of that program before, so I am not comfortable installing it though. Then I would rather stick to MMB :)

 

Plus, it is not a question of DarkRadiant being unable to detect the mouse button. It clearly is, since I can change the mapping.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that problem, it seems there are a few events not handled by the respective windows. Please report this on the bugtracker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...