Jump to content
The Dark Mod Forums

Recommended Posts

I have found another bug today: just some stupid copy/paste typo.

As the result, when TDM downloads l10n pack, it displays error and deletes the downloaded files. For me it happened when I tried to update some FM which also had a l10n pack (no idea when they are downloaded and why).

This problem is unavoidable (except for downloading pk4 directly), so wait for a hotfix release 😞

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
6 hours ago, stgatilov said:

I have found another bug today: just some stupid copy/paste typo.

As the result, when TDM downloads l10n pack, it displays error and deletes the downloaded files. For me it happened when I tried to update some FM which also had a l10n pack (no idea when they are downloaded and why).

This problem is unavoidable (except for downloading pk4 directly), so wait for a hotfix release 😞

Considering your massive work load, I am not really surprised.

Thus, an XXL thank you for your hard work and don't let this stuff frustrate you!

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...