Jump to content
The Dark Mod Forums
Sign in to follow this  
Terry Morgan

lightgem doesn't change

Recommended Posts

The lightgem isn't changing when I move into dark areas, it's always fullbright and I'm getting killed

immediately. Windows 7, Intel 4600 graphics, quad core. Don't see anything about 'activate' in

.cfg only show/hide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

open console and type in:

 

tdm_lg_adjust

 

and press enter. What's the value at? It should be at "0"


I always assumed I'd taste like boot leather.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check tdm_lg_interleave is 1 using the console too. A setting of 0 locks the lightgem at its current value.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fen has this issue sometimes when recording his lets plays. Never heard of it happening without recording software running.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, it's happened occasionally, but I was never able to reproduce it. Since I didn't/don't have any more information than just "it happens every once in a while", I figured a report wouldn't be much help. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...