Jump to content
The Dark Mod Forums

Search the Community

Showing results for 'black screen' in content posted in TDM Tech Support.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • News & Announcements
    • The Dark Mod
    • Fan Missions
    • Off-Topic
  • Feedback and Support
    • TDM Tech Support
    • DarkRadiant Feedback and Development
    • I want to Help
  • Editing and Design
    • TDM Editors Guild
    • Art Assets
    • Music & SFX

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

  1. Thanks be to eberyone involved in making this great MOD I have a request: please fix the rotating sky problem. And yes... I have read the faq and totally uninstalled ATI Catalyst, but am using driver version 9-4_xp32_dd (cuz it's the last Theif I/II-friendly driver for ATI) and I have an ATI Radeon 4850. Pleeeeease for the love of God, Satan or whatever entity you do/don't believe in fix this swirling, rotating, hypnotizing screen. Thanks in advance
  2. When I select a new mission to play, the launcher restarts DM. After that restart is complete, my mouse pointer is frozen and the splash screen will stare at me endlessly. I have to ctrl-alt-delete to get Task Manager to kill Doom. After restarting again from tdmlauncher it is fine. It's fairly minor, but thought I'd point it out. What does the launcher do before restarting? Is there a way I can do the task(s) manually to avoid this for now? I'm running on XP service pack 3 with nvidea GeForce 6800. All else is well, just that oddity. The Mod is looking mighty fine! -DS:12
  3. Yeah but he said that already and the manual restart is very cumbersome. Just for the record, I got the same issue, but never thought of reporting it before. For me a d3 restart is always painful, because on exit it forgets to reset the screen, so I need to CTRL+ALT+PLUS to get it back to the normal resolution (and sometimes it even "forgets" the mouse). So adding a 1second or so delay to tdm_launcher would probably make us happy.
  4. I had the same problem but found out I made a silly mistake. Please look the following topic, hope the solution is in there. Keep in mind that the resolution is not in the usual order in the cfg file. So it's not 'width x height' but 'height x width'. http://modetwo.net/d...screen-problem/
  5. Hi there, Seeing how the the Dark Mod has just been released (), I re-installed Doom 3 (and the Resurrection of Evil expansion pack as well. just for the hell of it) in order to play this great looking mod. Yes, I installed the official 1.31 patch as well. Also, I have the latest Nvidia drivers. However, for the life of me, I cannot get Doom3 to play on anything other than a 640 x 480 display resolution! Sure, I've altered the 'cfg' file (as laid out in the appropriate Wide Screen Gaming entry) but it always defaults to the most basic resolution possible. Very frustrating! Any ideas how
  6. Specs: ATI Radeon HD4670, Windows 7, Steam, playing windowed with high settings and stuff I'm getting some weird graphics-voodoo going on here. When I aim, the weapon model points near the top of the screen instead of the middle; similarly, to frob stuff, I have to aim for a bit above the middle of the screen. In general, the camera view seems strangely... compressed. It's pretty apparent in the screenshots. (I'm playing 1024x600, r_aspectratio 2) Strange skymap distortion going on. (see attached) Strange cubemap issues, I can see a cubemap of a torch seemingly everywhere. (see attached)
  7. Here is image of error. Also training mission finishes loading but never gets in game just crashes. Enabled compatibility for xp and administrator mode. Please help. Besides that I really like the loading screen and music, too bad I can't play. Doom 3 is updated with latest patch.
  8. If you still want to use bloom, the option I suggested will allow you to do so without the flipped screen issues.
  9. Not sure if this is what you mean, but there's a known issue where TDM doesn't have focus (windows application focus, not visual sharpness) after tdmlauncher restarts for a mission install. I'm not one of the programmers, but I believe there is/might be a fix for this at some point. For now, it can be 'fixed' by simply clicking the screen after TDM restarts.
  10. Sounds like a "Blue Screen of Death" (fatal whole-system crash) to me, which almost always indicates a hardware problem. Could be video card, RAM, etc. It's quite common for these problems to exist in your system but not manifest themselves until you exercise a particular feature or location in memory or whatever, and they can also only happen some of the time. So Doom 3 and even Saint Lucia work fine because they're not stressing a particular part of your system, but you fire up TDM and bam! It also sounds like the time/place where you're seeing the crash is changing, which is another key i
  11. single core it ran fine at 640*480 rez and now i got to run once but now the load screen loads the mod fine but when the game loads the map it waits till its almost done loading and then goes first blue then black and sometimes restarts the pc
  12. Thanks so much for this I waited years and its better than I thought it would be. After i d/l it i played it and it worked fine but the next day i went to play it and when i load the game chalice of kings the screen turns blue for a second with a bunch of words and numbers and the screen goes black and sometimes restarts the system doom 3 plays fine 1.8 ghz ram 1024 mb 32 bit win xp
  13. Hi guys, it's my first post here as well and unfortunately my Dark Mod doesn't work properly. I've patched D3 to 1.3.1.1304 (version info in the console) and it works fine. I've extracted the /saintlucia folder into the D3 folder and copied the devil.dll into the windows/system32/ folder. I ran TDM by creating a desktop shortcut (that works) and started a new game. The video-briefing works fine and so does the buy-menu, but when I try to start the mission and the loading bar reaches 100% (at least I suppose, but you can't tell exaxtly by those blooddrops), the game freezes for about 30 sec and
  14. Fantastic, thanks for pointing me to your wiki... guess I should have looked a little bit harder. Anyhow I edited the config file for both the textures and the screen resolution. Now I can see the level in its full glory. I did however notice one other thing while playing, Anytime I panned / rotated the screen using the mouse the image appeared really choppy. Moving in straight line everything was seemless no "choppiness". Using the com_showfps command, I could see that I was getting a constant 40 fps no matter what I did physically in the game. From my experience that frame rate
  15. Regarding the black texture problems, have you checked out the FAQ on our wiki? http://wiki.thedarkmod.com/index.php/FAQ#Graphics You can adjust the 16:10 aspect ratio in the Settings / Video menu section to fit your monitors. PS: And thanks for the kind words, appreciated.
  16. Hey All, I've been viewing the boards as a guest for quite some time now and I hate for this to be my first post, but it is what it is. I'm a huge fan of the thief fanchaise and I'm tickled to see this group investing their lives into a mod that resembles the feel/formula that made the orginal Thief such a masterful game. Anyhow I want to say thank you to everyone who has contributed to this mod's development. Its a great achievement and a jewel to the Thief Community; keep up the fantastic work! Now onto the subject of my post. I didn't see an offical technical problem thread so
  17. Hello guys. I have been searching forum for an answer to my problem, but haven't found nothing yet. When i ran SL my menu is looking like this: The black triangle is where i see some blue dots after opening the console. Menu buttons and cursor are not visible, but i can hear the sound of mouse mooving over buttons. After couple of minutes of blind trying i was able to start the mission once, and the game itself worked normaly. Esc allso opened up a clear working menu. Please help if you can. Thanks
  18. Hehe, that's the lightgem debug The way to turn that on/off is through console via the following command: tdm_lg_hud 0 (default) "Shows the rendersnaphost n = <1..6> of the lightgem on-screen. If 0 none is shown." It displays the rendershot of the lightgem in the bottom left, quite useful for debugging.
  19. Hi, Guys, I LOVE YOU, okay in a nerdy man way, but OMG thank you so much for making Thief FUN AGAIN. WOOT! Alright, Was playing through Tears tonight, and although it didnt stop me from playing through the level, there was almost always this tiny ....box in the lower left corner of the screen. It would obstruct the view of any weapons that i was selecting and it seemed to update with the visibility crystal in the center of the screen. Just wondering if there was a workaround to get rid of it, or pointing it out if you guys havent encountered it. I'm using a radeon 4850 hd, Intel Quad co
  20. absolutely no. btw, intro clip is not played correctly too. i see only background with black moving shapes in front of it. btw xp sp2, 8800gts, newest drivers...
  21. hi all, i enjoyed your 1st demo, athough it got me some time to make it work:-) but i canĀ§t make work SaintLucia... tried it under vista, game falls to menu after finishing loading progress bar... rebooted to xp, reinstalled, and finaly game loads successfuly... but at beginning, i can see only wall to right, sky above, some grass and everything else is black ok, installed newest driver, still the same problem any suggestions? hope there will be some ;safe texture manager or something in d3
  22. I have a Problem running the Saint Lucia demo. The loading screen (which is fantastic by the way) seems to freeze after a few minutes, the loading bar seems to be full already. The last demo did work on my PC.. i have 1GB Ram and 256 video ram (Ati x1950pro), Windows xp and a Intel Pentium D (2 x 2,8GHz) processor. Any Idea?
  23. I got this problem with Doom3 after patching as well. It's not a mod problem because it happens in just Doom3 as well. I've actually been too lazy to attempt to fix it because there is a workaround. In Saint Lucia, hit Start Mission and go thru the purchasing screen and everything up to the point where it gives you the error. Open the console (CTRL-ALT-~ on US keyboards) and type map saintlucia.map. This works in general to load maps from the console even though you get that erroneous CD key popup box. You get the popup box the first time you try to load a map, but can then try again and
  24. After installing and patching doom 3 (with the patch provided on the dark mod wiki), and installing saint lucia, I ran the game, and got to the point of clicking "start mission" on the purchase equipment screen. Then a dialogue box appeared and asked for my cd key, with "<EMPTY STL" half cut off behind the field to enter the key. Also, there was an 8 in the field, but when I typed in my cd key it got superimposed on top instead of replacing the 8. Anyway, my cd key is not being accepted so I cannot play the game. The dialogue box that says my key was not accepted has "#STR_071 94"
  25. ok, I was fooling around in Theif's Den a few days ago and something really strange happened that I think the team should know about. I was on the roof just above the door niche the street guard likes to stand in and I was watching him walk around. I was hiding behind a corner. I leaned to the right then while holding the right hand lean I leaned forward. suddenly I was floating above the fenced in yard accross the street looking at Creep and his henchman walk around below me. I started testing it out in diferent places and I found that pretty much any time you are behind a corner that can fil
×
×
  • Create New...